White Phoenix
⋆ ulubieniec tłumów ⋆
Imię i nazwisko : Shisaki Tosawa Liczba postów : 13
| Temat: Shisaki Wto Lut 11, 2020 8:30 pm | |
| O POSTACI Lęki: Dwie kreski na teście ciążowym. / Utrata reputacji, nadużycie mocy na drugiej osobie. Choroby/schorzenia:Dożywotnia zajebistość. / Alergia na koty. Cechy szczególne: Nieskazitelna uroda! / Złoto-żółte oczy. Uzależnienia: Moje lustrzane odbicie. / Boost, popularność. Wady: Całkowity brak! / Megalomania, nierozwaga, porywczość, wrażliwość na krytykę, upartość, natrętność. Zalety: Zdecydowanie za dużo, by wymieniać. / Spryt, urok osobisty, charyzma, kreatywność, poczucie humoru, dobre chęci. Marzenia: Żeby wszyscy przyznali, że jestem najlepszy! / Być najsławniejszą osobą na świecie, pokochać kogoś mocniej niż siebie samego. Plany na przyszłość: A ja wiem? Menadżera pytaj. / Zdobyć jak największą sławę i uwielbienie. Najważniejsze osoby: Ja! / Rodzice i przyjaciele (na razie bez szczegółów).
ZGODY Czy zgadzasz się na: - drobne uszkodzenia ciała? TAK - poważne uszkodzenia ciała? TAK - trwałe uszkodzenie ciała? TAK - udział w wypadkach (trzęsienia ziemi, rabunki, wypadki samochodowe)? TAK - porwania? TAK - tortury? TAK - gwałty? TAK - pobyt w więzieniu? TAK - pobyt w szpitalu psychiatrycznym? TAK - śmierć postaci? TAK - uśmiercenie rodziny/przyjaciół niewystępujących na forum? TAK
WYRAŻAM ZGODĘ na interwencję MG w fabule.
|
|